Habszivacs játszószőnyeg

Habszivacs játszószőnyegek az otthon stílusában

Az egyedi tervezésű EVA habszivacs játszószőnyegek kiváló minőségűek, hasznosak és ötvözik a stílust, a biztonságot és a funkcionalitást. A csecsemők és a szülők igényeinek figyelembevételével gondosan megalkotott habszivacs játszószőnyegek túlmutatnak a kicsik játékterén: stílusos kiegészítőként is funkcionálnak az otthoni dekorációban, kellemes környezetet biztosítva a felfedezéshez, játékhoz és növekedéshez.

Nagy méretű habszivacs játszószőnyegeink megfelelő választás minden stílusos otthonba vagy gyermekbarát intézménybe, mint bölcsődei és óvodai csoportszobákba. Habszivacs játszószőnyegeink nagy méretűek (124 x 183 cm), prémium minőségűek, extra vastagságúak (vastagság: 1,2 cm) és európai sztenderdek alapján teszteltek. 

Tekintse meg kollekciónkat itt.

A habszivacs játszószőnyegek előnye, hogy könnyen tisztíthatóak, így az esetlegesen kiömlő italok vagy ételmaradékok porszívóval és nedves törlőronggyal pillanatok alatt, nyom nélkül eltűntethetőek.

Hideg burkolatú padlón is ideális választás a habszivacs játszószőnyeg, mivel extra vastagságának köszönhetően jó hőtartó képességgel rendelkezik, a kisbaba és kisgyermek hőérzetét pedig pozitívan befolyásolja.

A habszivacs természetes puhaságának köszönhetően az esetleges balesetek is könnyebben elkerülhetőek, csúszásmentes felülete pedig a kisbaba kúszás-mászásánál vagy első lépéseinél előnyös.

Habszivacs játszószőnyegeink és padlószőnyegeink sokoldalúan használhatóak, azok ideálisak nappaliba, hálószobába, gyerekbarát intézményekbe, de egyéb helyiségekben is.

Mozgásfejlesztő játékaink alá is ajánljuk habszivacs játszószőnyegeinket, mivel puhaságuk és csúszásmentes felületük révén a nagymozgásos játékok során elősegítik a biztonságos mozgástér kialakítását a gyermekek számára.

 

 

Vissza a blogba

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.